Kompanija Ekovita DDD

Kompanija EKOVITA DDD je specijalizovana za pružanje usluga dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije i hemijskog suzbijanja vegetacije.

Za obavljanje poslova ispunjavamo sve uslove u pogledu kadrovske i tehničke opremljenosti. Posedujemo adekvatni vozni park: kombi, pick-up i mini van vozila za prevoz biocidnih preparata i opreme i upotrebljavamo široku paletu hemijskih sredstava strane i domaće proizvodnje sa propisanim bezbednosnim listama i odobrenjima za stavljanje preparata u promet.

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je izdalo rešenje br: 512-01-00047/2020-10 preduzeću Vita Eterna MKP doo za osposobljenost u izvršavanju pomenutih poslova.

Naša firma uspešno sarađuje sa klijentima iz različitih branši: Prehrambena industrija, Ugostiteljstvo, Logistika, Transport, Proizvodnja, Promet robe široke potrošnje (Postupanje u skladu sa HACCP standard-om), Skladišni prostori, Hemijska i zdravstvena industrija, Obrazovne ustanove, i drugi.

Naši tretmani se sprovode po pregledu objekata u skladu sa zaključkom naših stručnih lica a termini su usklađeni sa potrebama svakog klijenta, tako da ne remete vaše redovno poslovanje.

Za sve izvršene usluge izdajemo vam potvrdu o vrsti tretmana i upotrebljenim preparatima uz odgovarajući garantni rok na izvedene radove.

 

Eko Vita

ekovita_ddd_dezinfekcija_namestaja