Opšti uslovi korišćenja – stranice ekovita.rs

Datum izmene: 1 jun 2020.

Osnovne odredbe

Posetom ili korišćenjem internet stranice ekovita.rs važi pretpostavka da ste upoznati i da automatski prihvatate opšte uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Internet stranica ekovita.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune opštih uslova korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem stranice ekovita.rs u svakom trenutku upoznati s aktuelnim opštim uslovima, te da su ih razumeli u celosti.

Opšti uslovi korišćenja određuju prava i obaveze posetilaca odnoso korisnika interbet stranice ekovita.rs. Ni jedan deo internet stranice ekovita.rs  ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Ekovita DDD doo objavljuje sadržaje na svojoj internet stranici u dobroj nameri. Sve sadržaje internet stranice ekovita.rs koristite na vlastitu odgovornost i Ekovita DDD doo se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup internet stranice ekovita.rs dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Privatnost podataka

Izjava o zaštiti privatnosti

Ekovita DDD doo se obavezuje se da će čuvati privatnost svih korisnika internet stranice ekovita.rs. Prikupljaju se i obrađuju samo osnovni podaci o stranicama koje korisnici posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, a u cilju pružanja kvalitetnije usluge korisnicima. Svi podaci o korisnicima se čuvaju u skladu sa najvišim pravilima poverljivosti podataka i u skladu sa zakonom.

Svi zaposleni u kompaniji Ekovita DDD doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Svi podaci o korisnicima/ kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje redovnog posla.
Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem email adrese: info@ekovita.rs

 

Intelektualna svojina

Sadržaji prikazani na ovom sajtu kao što su fotografije, logotipi, tekstovi, dizajn stranica, audio i video zapisi, softver i drugi sadržaji, vlasništvo su internet stranice ekovita.rs i zaštićeni su kao intelektualna svojina. Sadržaji sa internet stranice ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti „Ekovita DDD doo “. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe, niti distribuirati trećim licima.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Ekovita DDD doo, partneri, korisnici i sardnici) smatra se kršenjem autorskih prava.

Ukoliko smatrate da je ekovita.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Vaš nalog

Ukoliko koristite stranicu ekovita.rs, odgovorni ste za održavanje i sigurnost Vašeg korisničkog naloga (korisničkog imena i lozinke) koje ste dobili prilikom registracije na našoj internet stranici. Korišćenjem „ekovita.rs“ internet stranice odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu.

Ekovita DDD doo zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni “Opšti uslovi korišćenja”. Vaši podaci koje ste naveli prilikom registracije, će koristiti radi unapređenja naših usluga i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

 

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj

Korisnici mogu ostavljati komentare i slati e-mail poruke na internet stranicama ekovita.rs. Internet prodavnica „ekovita.rs“ ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, sadrže govor mržnje i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom e-mail adresom nije dozvoljena na ekovita.rs stranicama. Protiv takvih aktivnosti kompanija Ekovita DDD doo doo može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

 

Radno vreme

Internet stranica ekovita.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, internet stranicamože biti nedostupana kraći vremenski period.

 

Linkovi na druge web stranice

internet stranica ekovita.rs može sadržavati veze (linkove) na web stranice ili usluge trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Ekovita DDD doo.

Ekovita DDD doo nema kontrolu, i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje treće strane ili usluga trećih strana. Ne jamčimo za ponudu bilo kojeg od ovih subjekata / pojedinaca ili njihovih web stranica.

Preporučujemo Vam da budete oprezni i da pažljivo pročitate zakonska obaveštenja o privatnosti na ostalim web stranicama koje posećujete.

 

Izmene na internet stranici

Zadržavamo pravo izmene ili ukidanja, privremeno ili trajno, ove web stranice ili bilo kojih delova ili elemenata bez prethodne najave.

 

Ostale odradbe

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih „Opštih uslova korišćenja“ neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom, odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da Vaša prava i obaveze proistekle iz ovih „Uslova korišćenja“ ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja „Ekovita DDD doo“.

 

Promene ovih Opštih uslova korišćenja

Pridržavamo si pravo, prema vlastitom nahođenju, da u bilo kojem trenutku izmijenimo ili zamenimo ove Uslove. Ako je revizija značajna, uložićemo razumne napore da pošaljemo obaveštenje najmanje 15 dana pre stupanja na snagu novih uslova. Nastavljajući da posećujete i koristite naše web stranice nakon što te revizije stupe na snagu, eksplicitno slažete se sa revidiranim uslovima. Ako se ne slažete s novim odredbama, u celosti ili pojedinačno, morate da prestanete sa korišćenjem web stranicue ekovita.rs.

 

Rešavanje sporova

Sve sporove u vezi izvršenja ovog Ugovora, ugovorne strane će pokušati da reše sporazumom. Ukoliko se nastali spor ne može rešiti sporazumom, ugovara se nadležnost Privrednog suda u Beogradu.

 

Kontaktiraj nas

Ukoliko imate pitanja u vezi s ovim Opštim uslovima, našom politikom privatnosti ili drugim materijalima povezanim sa pravilima koriščenja internet stranice, molimo vas da na kontaktirate na:

 

Ekovita DDD doo